Panoramski poleti

Za vse željne letenja ponujamo različne vrste panoramskih poletov za različno število potnikov. Panoramski polete izvajamo v glavnem nad čudovito pokrajino Koroške in širše Slovenije iz vzletišča Libeliče, lahko pa po želji tudi od drugod. Panoramske polete izvajamo v vseh letnih časih in v dobrih vremenskih razmerah. Ponujamo polete z že izdelano vsebino in določenim časom trajanja poleta, smo pa vedno pripravljeni prisluhniti željam potnikov ali kupcem darilnih kuponov. Lahko pomagamo uresničiti tudi najbolj nenavadne želje posameznikov. Za tiste, ki ne veste kaj bi svojim dragim podarili ob različnih priložnostih ponujamo izdelane čudovite darilne kupone za vse naše letalske storitve.

Ponujamo naslednje polete:

Podrobnejši podatki in cenik: CENIK

POLETI Z MOTORNIM LETALOM
kupon
Vas zanima kakšen je svet iz zraka? Zapeljite se z našimi letali in doživite razgled pokrajine po vaši izbiri. Za vas lahko poletimo iz vzletišča Libeliče, letališča Bovec ter tudi drugod po posebnem dogovoru. Cena je od 60 €/osebo - najkrajši polet je 15 min na osebo, po želji pa lahko tudi več.
KUPI

POSTANITE PILOT ZA ENO URO
kupon
Poletite kot pravi pilot. Sedite za krmilo letala in skupaj z našim inštruktorjem poletite v nebo. V enournem poletu boste spoznali nekaj osnov letenja in zmogljivosti letala. Polet je namenjen tistim, ki razmišljajo o tem, da bi sami pristopili k šolanju kakor tudi tistim, ki bi samo radi od bližje spoznali delo pilota.

KUPI

ADRENALINSKI POLET 007
kupon
Začutite pravo Bondovo letalo Pilatus PC6 Porter in se popeljite na 20 minutno vožnjo kot v filmu. Po panoramskem dvigu še skoraj navpični let in »nora« vožnja proti tlom, vam bo zagotovo pognala kri po žilah in povečala adrenalin. Polet je namenjen tistim, ki še nimajo puguma za skok s padalom, bi pa radi videli kako to poteka. Na polet je potrebna posebna priprava in adrenalin je zagotovoljen.
KUPI

ROMANTIČNI PANORAMSKI POLET OB SONČNEM VZHODU ALI ZAHODU
kupon
Za vse romantične duše in za vse, ki si želite presenetiti partnerje ali prijatelje vabimo na panoramski polet ob sončnem zahodu, kjer vam postrežemo tudi s penino.

KUPI

VLEKA REKLAMNEGA TRANSPARENTA Z LETALOM
kupon
Na zalogi imamo transparente dimenzij 3,00 m x 30,00 m za naslednje priložnosti (POROKA, ZAROKA, ROJSTNI DAN , JUBILEJI, 40 LET, 50 LET) Po željah lahko izdelamo posebni transparent po ceni 20 Eur/m2 in je po uporabi last naročnika!
KUPI

POLET Z LETALOM V WELNNES ZA 2 OSEBI
kupon Doživite lepote panoramskega poleta nad Koroško – Šaleško pokrajino s odletom in pristankom na letališču Šoštanj, kjer vas čaka prevoz do najsodobnejšega Welnessa v Topolščici. Po poletu nad čudovito pokrajno preživite nekaj nepozabnih uric v VIP Wellnesu v neposredni bližini letališča Šoštanj nakar vas osvežene na letališču Šoštanj ponovno čaka privatno letalo za še en čudovit polet in prelet do našega vzletišča v Libeličah. V nekaj uricah boste izkusili nepozabno doživetje, ki se vam bo za vedno vtisnilo v spomin. Cena velja za dve osebi!
KUPI

POLET ČEZ KARAVANKE DO TRIGLAVA ALI IZ BOVCA
kupon
Vsi ki si želite ogledati najvišji vrh Slovenije, Triglav in vas zanimajo planine si morate privoščiti polet nad Karavankami do Triglava, saj tam spoznate prave lepote in mogočnosti Slovenije. Lahko pa se odločite za krajši in cenejši polet iz letališča Bovec, preko Krna, Bohinjskega jezera nad Triglav.

KUPI

PADALSKI SKOK V TANDEMU IZ VIŠINE 4000 m ali 6000 M
kupon Skok s padalom je doživetje, ki ga ne pozabite nikoli v svojem življenju. Zagotovo ste tudi vi kdaj pomislili, kako bi bilo, če bi se iz letala pognali v vrtoglavo globino. Če se torej želite preizkusiti v tem nadvse zanimivem adrenalina polnem športu, doživeti nepozabno izkušnjo ter videti svet iz popolnoma nove perspektive, potem nam bo v čast, da vam to omogočimo!
KUPI