Panoramski poleti

Za vse željne letenja ponujamo različne vrste panoramskih poletov za različno število potnikov. Panoramski polete izvajamo v glavnem nad čudovito pokrajino Koroške in širše Slovenije iz vzletišča Libeliče, lahko pa po želji tudi od drugod. Panoramske polete izvajamo v vseh letnih časih in v dobrih vremenskih razmerah. Ponujamo polete z že izdelano vsebino in določenim časom trajanja poleta, smo pa vedno pripravljeni prisluhniti željam potnikov ali kupcem darilnih kuponov. Lahko pomagamo uresničiti tudi najbolj nenavadne želje posameznikov. Za tiste, ki ne veste kaj bi svojim dragim podarili ob različnih priložnostih ponujamo izdelane čudovite darilne kupone za vse naše letalske storitve.

Ponujamo naslednje polete:

Podrobnejši podatki in cenik: CENIK

STANDARDNI PANORAMSKI POLETI
kupon
Vas zanima kakšen je svet iz zraka? Zapeljite se z našimi letali ali helikopterji in doživite razgled pokrajine po vaši izbiri. Za vas lahko poletimo iz vzletišča Libeliče ali letališča Maribor, ter tudi drugod po posebni želji. Cena je od 25€ - najkrajši polet je 10min na osebo, po želji pa lahko tudi več.
KUPI

POSTANITE PILOT ZA ENO URO
kupon
Poletite kot pravi pilot. Sedite za krmilo letala in skupaj z našim inštruktorjem poletite v nebo. V enournem poletu boste spoznali osnove letenja in zmogljivosti letala.

KUPI

ADRENALINSKI PANORAMSKI POLET 007
kupon
Začutite pravo Bondovo letalo Pilatus PC6 Porter in se popeljite na 15 minutno vožnjo kot v filmu. Po panoramskem dvigu še skoraj navpični let in »nora« vožnja proti tlom, vam bo zagotovo pognala kri po žilah in povečala adrenalin.
KUPI

ROMANTIČNI PANORAMSKI POLET OB SONČNEM VZHODU ALI ZAHODU
kupon
Za vse romantične duše in za vse, ki si želite presenetiti partnerje ali prijatelje vabimo na panoramski polet ob sončnem zahodu, kjer vam postrežemo tudi s penino.

KUPI

VLEKA REKLAMNEGA TRANSPARENTA Z LETALOM
kupon
Na zalogi imamo transparente dimenzij 3,00 m x 30,00 m za naslednje priložnosti (POROKA, ZAROKA, ROJSTNI DAN , JUBILEJI, 40 LET, 50 LET) Po željah lahko izdelamo posebni transparentpo ceni 20 Eur/m2 in je po uporabi last naročnika!
KUPI

POLET Z LETALOM V WELNNES ZA 2 OSEBI
kupon Doživite lepote panoramskega poleta nad Koroško – Šaleško pokrajino in pristankom na letališču Šoštanj, kjer vas čaka prevoz do najsodobnejšega Welnessa v Topolščici. Preživite nekaj nepozabnih uric v VIP Wellnesu, nakar vas osvežene na letališču Šoštanj ponovno čaka privatno letalo za še en čudovit polet in prelet do našega vzletišča v Libeličah. V nekaj uricah boste izkusili nepozabno doživetje, ki se vam bo za vedno vtisnilo v spomin. Cena velja za dve osebi!
KUPI

POLET ČEZ KARAVANKE DO TRIGLAVA
kupon
Vsi ki si želite ogledati najvišji vrh Slovenije, Triglav in vas zanimajo planine si morate privoščiti polet nad Karavankami do Triglava, saj tam spoznate prave lepote in mogočnosti Slovenije.

KUPI

POLET S KLASIČNIM ULTRA LAHKIM LETALOM

KUPI